09 / 10 / 2023
Φανταστικοί φίλοι!, με τη Studded Betrayal

Σε αυτό το δημιουργικό εργαστήρι, η Studded Betrayal βοηθά τα παιδιά να μετατρέψουν τα σχέδια τους σε μικρά και μεγάλα χειροποίητα παιχνίδια με διαφορετικά υλικά και μικτές τεχνικές. Συζητούν για την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση των υλικών, σχεδιάζουν ελεύθερα χωρίς κανόνες και περιορισμούς και δημιουργούν ένα φανταστικό τρισδιάστατο πλάσμα. 

Ένα δημιουργικό εργαστήρι στο οποίο θα χρησιμοποιήσουμε την φαντασία και τα χέρια μας για να ζωντανέψουμε τους ήρωες των ονείρων μας! Θα σκιτσάρουμε τις αγαπημένες μας μορφές, τρελές, λεπτές, πολύχρωμες και παρδαλές και θα μάθουμε πως θα μεταφέρουμε την ζωγραφιά μας στο ύφασμα. Θα φτιάξουμε ένα αυτοσχέδιο πατρόν, θα διαλέξουμε το ύφασμα που μας αρέσει, θα το ράψουμε και θα το γεμίσουμε με το πιο μαλακό και πουπουλένιο υλικό που έχεις φανταστεί ποτέ. Άρχισε λοιπόν να σκέφτεσαι από τώρα ένα όνομα για τον φανταστικό σου φίλο γιατί ανυπομονεί να σε γνωρίσει!

Studded Betrayal


Τι είναι: Σεμινάριο δημιουργίας χειροποίητων παιχνιδιών για παιδιά

Ηλικίες: 8-13 ετών 

Πότε: 3 + 10 Νοεμβρίου (2 συναντήσεις για το ίδιο group παιδιών) - 18:00-20:00

Προθεσμία κράτησης θέσης: 27 Οκτωβρίου 

Κόστος εργαστηρίου: 85 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) - Ισχύει 5% έκπτωση με την επίδειξη κάρτας ανέργων / πολυτέκνων και σε περίπτωση που εγγραφούν δύο (ή παραπάνω) αδερφάκια.

Κράτηση θέσης: ΕΔΩ (η κράτηση θέσης γίνεται με την πληρωμή της προκαταβολής του κόστους του εργαστηρίου - στην επιλογή shipping διαλέγεις: pick up ticket from store) -  Αμέσως μετά την κράτηση της θέσης σου, θα επικοινωνήσουμε εμείς στο email σου τα επόμενα βήματα

Τοποθεσία: Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Οι θέσεις στο εργαστήριο είναι περιορισμένες. Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@illustradays.gr 

Η Χριστίνα Δημητρά (Studded Betrayal) αποφοίτησε από το Vakalo College of Arts and Design με πτυχίο στη γραφιστική, μεταπτυχιακό στην εικονογράφηση και εικαστικά για παιδιά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είναι designer και illustrator στις εκδόσεις Πατάκη. Παράλληλα έχει συνεργαστεί με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Ίδρυμα Ωνάση, την Big Olive, την Trekking Hellas, τα Jam Pedals, το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, το Athens Queer Archive Festival, το Atlas Workshops, το βιβλιοπωλείο Μετεωρίτης, το Loom Magazine, το Yusra Magazine και άλλα. Από το 2020, σχεδιάζει και υλοποιεί καλλιτεχνικά workshops στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ. 

Έχει διακριθεί με βραβείο ΕΒΓΕ, βραβείο νέων σχεδιαστών GRDESIGN και στο Animasyros iternational animation festival. 
Από το 2017 έχει δημιουργήσει το δικό της brand "Studded Betrayal" με εικονογραφήσεις, zines, χαρακτικά και χειροποίητα παιχνίδια για design stores στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη.

γάλα & βιβλία

Ναι, χρησιμοποιούμε cookies!
Μας βοηθάνε να κάνουμε την εμπειρία σου εδώ καλύτερη.
Ρυθμίσεις Cookies