24 / 09 / 2023
Στον κόσμο των fanzines, με τη Studded Betrayal

Τα fanzines είναι μικρά, χειροποίητα περιοδικά με ιστορίες και θέματα που ξεπερνούν τη φαντασία. Σε αυτό το εργαστήριο, η Studded Betrayal μοιράζεται τους βασικούς κανόνες των εντύπων, βιβλιοδεσίας και copyrights και συζητά για διαφορετικά υλικά και μικτές τεχνικές. Τα παιδιά φέρνουν ιδέες, αυτοσχεδιάζουν και στο τέλος δημιουργούν! 

Ένα δημιουργικό και απελευθερωτικό εργαστήρι για παιδιά μεγάλα και μικρά. Θα ανακαλύψουμε μαζί τι είναι ο κόσμος των φανζίν, από που προέρχονται, πώς φτιάχνονται, πώς θα διαλέξουμε θέμα για το φανζίν μας, τι υλικά θα χρησιμοποιήσουμε και πώς θα τα αναπαράξουμε γρήγορα και εύκολα! Θα φτιάξουμε merch για το φανζίν μας, χειροποίητα αυτοκόλλητα και κάρτες και θα είμαστε έτοιμοι για σουπερ ανταλλαγή και έκθεση των δημιουργιών μας στο 365!

Studded Betrayal

Τι είναι: Σεμινάριο δημιουργίας fanzines για παιδιά

Ηλικίες: 7-10 ετών 

Πότε: 20 + 27 Οκτωβρίου | 18:00-20:00 (δύο συναντήσεις)

Προθεσμία κράτησης θέσης: 14 Οκτωβρίου 

Κόστος εργαστηρίου: 65 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) - Ισχύει 5% έκπτωση με την επίδειξη κάρτας ανέργων / πολυτέκνων και σε περίπτωση που εγγραφούν δύο (ή παραπάνω) αδερφάκια.

Κράτηση θέσης: ΕΔΩ (η κράτηση θέσης γίνεται με την πληρωμή της προκαταβολής του κόστους του εργαστηρίου - στην επιλογή shipping διαλέγεις: pick up ticket from store) -  Αμέσως μετά την κράτηση της θέσης σου, θα επικοινωνήσουμε εμείς στο email σου τα επόμενα βήματα

Τοποθεσία: Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Οι θέσεις στο εργαστήριο είναι περιορισμένες. Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@illustradays.gr 

Σημείωση: Για το εργαστήριο απαιτείται προκράτηση. Δεν υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής/παρακολούθησης τη μέρα των μαθημάτων.

Η Χριστίνα Δημητρά (Studded Betrayal) αποφοίτησε από το Vakalo College of Arts and Design με πτυχίο στη γραφιστική, μεταπτυχιακό στην εικονογράφηση και εικαστικά για παιδιά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είναι designer και illustrator στις εκδόσεις Πατάκη. Παράλληλα έχει συνεργαστεί με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Ίδρυμα Ωνάση, την Big Olive, την Trekking Hellas, τα Jam Pedals, το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, το Athens Queer Archive Festival, το Atlas Workshops, το βιβλιοπωλείο Μετεωρίτης, το Loom Magazine, το Yusra Magazine και άλλα. Από το 2020, σχεδιάζει και υλοποιεί καλλιτεχνικά workshops στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ. 

Έχει διακριθεί με βραβείο ΕΒΓΕ, βραβείο νέων σχεδιαστών GRDESIGN και στο Animasyros iternational animation festival. 
Από το 2017 έχει δημιουργήσει το δικό της brand "Studded Betrayal" με εικονογραφήσεις, zines, χαρακτικά και χειροποίητα παιχνίδια για design stores στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη.

γάλα & βιβλία

Ναι, χρησιμοποιούμε cookies!
Μας βοηθάνε να κάνουμε την εμπειρία σου εδώ καλύτερη.
Ρυθμίσεις Cookies