ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ JESUS CISNEROS
10 + 11 / 09 / 2022
Ενήλικες
ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ JESUS CISNEROS
ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ JESUS CISNEROS

Τι κάνει έναν χαρακτήρα ενδιαφέρων και ελκυστικό; Είναι η εκφραστικότητα, η κίνηση ή μήπως η απλότητα; Ο Jesús Cisneros σε προσκαλεί να αφεθείς στο σχέδιο, να εξερευνήσεις διάφορες τεχνικές όπως μελάνι, μαρκαδόρους, μολύβια, τέμπερες αλλά και τις δυνατότητες κάθε τεχνικής. Να πιστέψεις στη διαίσθηση και τη φρεσκάδα, να δεις τις ιδιότητες που έχει κάθε σχέδιο ανεξάρτητα από την αφηγηματική του αξία. Μέρος του εργαστηρίου είναι η σύνθεση απλών σκηνών, η σύνδεση διαφορετικών χαρακτήρων, η δημιουργία μικρών ιστοριών, η ανάπτυξη μιας sequence. Και όλα αυτά, συζητώντας για παράδειγματα κλασικών και σύγχρονων εικονογράφων και ανταλλάσσοντας ιδέες και σχέδια.

Ποιος είναι ο Jesús Cisneros; 

Ο Jesús Cisneros σπούδασε Ιστορία της Τέχνης και Εικονογράφηση στη Σαραγόσα. Έχει τρέξει εργαστήρια σχεδίου και εικονογράφησης στο Μεξικό, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Κορέα, τη Ρωσία και την Ταϊλάνδη, ενώ διδάσκει από το 2016 στο Scuola Internazionale d'Illustrazione του Ιδρύματος Štĕpán Zavřel, στο Sarmede της Ιταλίας. Έργα έχουν παρουσιαστεί σε συλλογικές και ατομικές εκθέσεις στην Πόλη του Μεξικού, τη Σαραγόσα, τη Μόσχα, τη Μπολόνια, το Sarmede, τη Λισαβόνα, το Πόρτο, τη Σεούλ, τη Sharjah, το Παρίσι και τη Μασσαλία.

Εργαστήριο Εικονογράφησης

To εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί με μετάφραση από τα Ισπανικά στα Αγγλικά.

Μέρος 1ο: Σάββατο 10/09, 14.00 - 17.00 | Μέρος 2ο: Κυριακή 11/09: 13:30 - 16:30
Το κόστος για το συγκεκριμένο εργαστήριο (για την παρακολούθηση και των δύο ημερών) είναι 45 ευρώ, δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία, και απαιτείται κράτηση θέσης.

γάλα & βιβλία

Ναι, χρησιμοποιούμε cookies!
Μας βοηθάνε να κάνουμε την εμπειρία σου εδώ καλύτερη.
Ρυθμίσεις Cookies