Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΛΙΜΝΗ ME TH LINA DUDAITE
17 / 09 / 2022
5-12 ετών
Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΛΙΜΝΗ ME TH LINA DUDAITE

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ για τα πλάσματα που ζουν στα βάθη μιας λίμνης; Η Μυστηριώδης Λίμνη είναι ένα από τα βιβλία που έχει εικονογραφήσει η καλλιτέχνης Lina Dudaite όπου οι πρωταγωνιστές της ιστορίας, ένα γουρουνάκι και μια αγελαδίτσα γενναία ανακαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει ο βυθός της λίμνης, εκεί όπου ζει ένα τέρας με μεγάλα μάτια. Σε αυτό το εργαστήριο λοιπόν, η Lina σε προσκαλεί να εξερευνήσεις τον μυστηριώδη κόσμο των λιμνών, να γνωρίζεις τους κατοίκους του και φυσικά να δημιουργήσεις τη δική σου μυστηριώδη τρισδιάστατη λίμνη!

Ποια είναι η Lina Dudaite;

«Όταν σχεδιάζω, δεν επικεντρώνομαι σε κάποιο στόχο ή αποτέλεσμα. Προτιμώ να ακολουθώ τη διαδικασία και να το απολαμβάνω. Όταν τελειώσω, θεωρώ ότι το έργο ανήκει στους θεατές και τα σχέδια αρχίζουν να έχουν τη δική τους ζωή». Η Lina Dudaite είναι designer και εικονογράφος. Ακόμα, διδάσκει και παίρνει μέρος σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο.


Εργαστήριο Εικονογράφησης
Σάββατο 17/09: 14.00 - 15.00
Το εργαστήριο γίνεται σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Λιθουανίας στην Αθήνα και απευθύνεται αποκλειστικά στη Λιθουανική κοινότητα μικρών και μεγάλων.

γάλα & βιβλία

Ναι, χρησιμοποιούμε cookies!
Μας βοηθάνε να κάνουμε την εμπειρία σου εδώ καλύτερη.
Ρυθμίσεις Cookies